חלק מהרעיון זה לנסות דברים חדשים. אז קנינו קרנבריס (Cranberries) לנסות איך הטעם. כמה גרוע זה יכול להיות? ובכן, הטעם מזכיר אקונומיקה (של סנו). אז עכשיו אנחנו תקועים עם קילו וחצי גולות אדומות (זו היתה החבילה הכי קטנה).
למישהו יש רעיון מה לעשות איתם?
|
קרנבריס אינם בלובריס! |
יש מכשיר מיוחד שנקרא פח
השבמחקאפשר לנסות אותו...
דווקא המיובשים הם חטיף מצויין, ודומני שכל המשפחה חשבה כך כשפתחנו שקית בנסיעותינו. גם פה "אין איזראל" יש רוב לאוהדים את החמוציות (או מה שנקרא כך) הנקנות באופן שוטף.
השבמחקמעניין שהטריים לא טעימים לכם. אז אפשר לנסות לייבש. טוב, אולי לא במזג האויר של בוסטון....
או ריבה. מספיק סוכר יחפה על הכל.
חוץ מזה הם נחשבים מאוד בריאים, אז הם לא חייבים להיות טעימים.
אל תיתפסו לתבוסתנות של מיכל!
את המיובשים אנחנו מאוד אוהבים, זאת הסיבה שהמשכנו לבדוק וקנינו את הטריים.
השבמחקנראה לי שנבדוק את הריבה לפני שנזרוק.
תודה לכל העונים. בין הפותרים נכונה יוגרל קילו וחצי פירות יער אדומים שאת שמם נפרסם בהמשך.
השבמחקאפשר לבשל את הפירות עם סוכר לא עד ריבה ולהשתמש כרוטב לעוגת גבינה או לשים כמילוי לבצק של פאי טוב...
השבמחקאחרי מחקר מעמיק ברשת האינטרנט (לרשום cranberries recipes ולקחת את הלינק הראשון)
השבמחקמצאתי אתר עם מגוון רעיונות למתכונים עם חמוציות במיוחד ל-thanksgiving וכך תוכלו גם לחגוג את החג כהילכתו.
בתאבון.
הי אורית ורועי, שיר ורז המקסימים.
השבמחקקראנו השבוע את הבלוג שלכם (מתחילתו ועד סופו...), נהננו מאוד וצחקנו הרבה :) .
אנחנו עתידים להגיע לברוקליין בעוד מס' חודשים (רילוקיישן לצורך fellowship), ושמחים לכל פיסת מידע (שכירת דירה, מסגרות לילדים, בירוקרטיות וכו')
נשמח ליצור קשר.
בכל מקרה נמשיך לעקב אחרי הבלוג שלכם.
תמשיכו להנות,
משפחת צפריר iriszafrir@gmail.com