יום ראשון, 20 בנובמבר 2011

קרנבריס (חמוציות)

חלק מהרעיון זה לנסות דברים חדשים. אז קנינו קרנבריס (Cranberries) לנסות איך הטעם. כמה גרוע זה יכול להיות? ובכן, הטעם מזכיר אקונומיקה (של סנו). אז עכשיו אנחנו תקועים עם קילו וחצי גולות אדומות (זו היתה החבילה הכי קטנה).

למישהו יש רעיון מה לעשות איתם?

קרנבריס אינם בלובריס!

7 תגובות:

  1. יש מכשיר מיוחד שנקרא פח
    אפשר לנסות אותו...

    השבמחק
  2. דווקא המיובשים הם חטיף מצויין, ודומני שכל המשפחה חשבה כך כשפתחנו שקית בנסיעותינו. גם פה "אין איזראל" יש רוב לאוהדים את החמוציות (או מה שנקרא כך) הנקנות באופן שוטף.
    מעניין שהטריים לא טעימים לכם. אז אפשר לנסות לייבש. טוב, אולי לא במזג האויר של בוסטון....
    או ריבה. מספיק סוכר יחפה על הכל.
    חוץ מזה הם נחשבים מאוד בריאים, אז הם לא חייבים להיות טעימים.
    אל תיתפסו לתבוסתנות של מיכל!

    השבמחק
  3. את המיובשים אנחנו מאוד אוהבים, זאת הסיבה שהמשכנו לבדוק וקנינו את הטריים.
    נראה לי שנבדוק את הריבה לפני שנזרוק.

    השבמחק
  4. תודה לכל העונים. בין הפותרים נכונה יוגרל קילו וחצי פירות יער אדומים שאת שמם נפרסם בהמשך.

    השבמחק
  5. אפשר לבשל את הפירות עם סוכר לא עד ריבה ולהשתמש כרוטב לעוגת גבינה או לשים כמילוי לבצק של פאי טוב...

    השבמחק
  6. אחרי מחקר מעמיק ברשת האינטרנט (לרשום cranberries recipes ולקחת את הלינק הראשון)
    מצאתי אתר עם מגוון רעיונות למתכונים עם חמוציות במיוחד ל-thanksgiving וכך תוכלו גם לחגוג את החג כהילכתו.
    בתאבון.

    השבמחק
  7. הי אורית ורועי, שיר ורז המקסימים.
    קראנו השבוע את הבלוג שלכם (מתחילתו ועד סופו...), נהננו מאוד וצחקנו הרבה :) .
    אנחנו עתידים להגיע לברוקליין בעוד מס' חודשים (רילוקיישן לצורך fellowship), ושמחים לכל פיסת מידע (שכירת דירה, מסגרות לילדים, בירוקרטיות וכו')
    נשמח ליצור קשר.
    בכל מקרה נמשיך לעקב אחרי הבלוג שלכם.
    תמשיכו להנות,
    משפחת צפריר iriszafrir@gmail.com

    השבמחק